Vil du møde os og se skolen på en personlig rundvisning?

Indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig inden for de nærmeste dage

Mange tak for din interesse. Du hører fra os 😊

BESØG OS

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg, og vi har ALTID åbent for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

BESØG OS

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg, og vi har ALTID åbent for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

BESØG OS NÅR DU VIL

Vi har altid tid til at få besøg. Vi ved, at det kan være svært for mange at få det til at passe ind med efterskolernes åbent hus dage, så derfor holder vi “åbent hus” hver dag. Vi viser skolen frem og giver en rundvisning uanset om det er middag, eftermiddag, aften, weekend eller hverdag, så tøv endelig ikke med at ringe til os for at aftale en tid.

Ring og aftal et besøg på tlf. 97 76 41 28

 

ÅBENT HUS DAGE

Som sagt kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage, hvor vi viser hvad linjefagene kan tilbyde, giver dig en rundvisning og en samtale med en medarbejder.

 

EFTERSKOLERNES DAG

Efterskolernes Dag, afholdes hvert år sidste søndag i september fra kl. 13-17. Her er der rig mulighed for at opleve skolen, fagene, elever og lærere. Vi åbner op for linjefagene, som kan afprøves live, der er kaffe og hygge i spisesalen, rundvisning og masser af tid til spørgsmål og snak.

 

EFTERSKOLERNES AFTEN

Efterskolernes aften ændrer format i 2021 til Efterskolernes aftener og besøgsdage. Hos os betyder det ikke det helt store. Vi afholder ingen store åbent hus arrangement i januar 2021, men holder åbent, når det passer dig og din familie. I kontakter os og så finder vi en tid, hvor I kan komme forbi til en personlig rundvisning.

 

ÅBENT HUS I LØBET AF FORÅRET

Endelig kan du også besøge os på vores åben hus aftner i foråret. Hold øje med facebook og vores blog på hjemmesiden.

 

Men HUSK:
Et besøg på en hverdag, er der, hvor du får en personlig rundvisning lige efter dine interesser,
– og er der, hvor du oplever efterskolelivets hverdagsstemning.