NY FORSTANDER ANSAT

Vi kan med glæde meddele, at vi har ansat Morten Ahle som ny forstander på Blidstrup Efterskole pr 1. maj 2023.

Morten Ahle er 33 år, uddannet lærer, og kommer fra en stilling som viceleder på Sydmors Skole. Morten har tidligere været i efterskoleverdenen, først fire år som lærer på Nøvlingskov Efterskole og derefter tre år som viceforstander på Blåkilde Efterskole.

”Det at stå i spidsen for en lille, men bred almen dannende efterskole, med stort fokus på sammenhold og nærvær, er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med opgaven, og til at møde alle elever og ansatte på Blidstrup Efterskole. Samtidig glæder vi os som familie til at flytte ind i forstanderboligen, og blive en del af efterskolelivet”, udtaler Morten Ahle og fortsætter. ”Blidstrup Efterskole har udviklet sig positivt de sidste år, og står nu et godt sted, takket være en ihærdig og engageret indsats af alle medarbejdere, den tidligere forstander og bestyrelsen.

Profilen med seks linjefag samt faglige retninger som 10Boglig og 10Erhverv er tydelig, og samtidig er værdigrundlaget fortsat forankret i det kristne livs- og menneskesyn med empati, anerkendelse, ligeværdighed og ærlighed som grundværdier. Jeg ser meget frem til at fortsætte den positive udvikling af Blidstrup Efterskole i samarbejde med alle de passionerede medarbejdere.”

Bestyrelsesformand, Lars Hansen udtaler: ”Medarbejdere og vi i bestyrelsen glæder os til samarbejdet, om at drive Blidstrup Efterskole, med fokus på unge mennesker.”


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/blidstrupefterskole-2019/apps/blidstrupefterskole-2019/public/wp-content/themes/website/blocks/text/text_image.inc on line 8