SKOLEKREDSEN

Skolekredsen er for alle der ønsker at støtte Blidstrup Efterskole.
Meld dig ind og vær med til at sikre grundlaget for en god efterskole.

 

 

SKOLEKREDSEN

Skolekredsen er for alle der ønsker at støtte Blidstrup Efterskole.
Meld dig ind og vær med til at sikre grundlaget for en god efterskole.

 

 

HVORFOR HAR EFTERSKOLEN BRUG FOR EN AKTIV SKOLEKREDS?

Det er vigtigt, at der står en engageret bestyrelse bag Blidstrup Efterskole. Men skolen er også dybt afhængig af, at der er en engageret skolekreds, der står bag bestyrelsen og skolen – en flok ambassadører, der fortæller og deler de gode historie om de kvaliteter Blidstrup Efterskole har

 

HVEM KAN MELDE SIG IND?

Skolekredsmedlemmer er forældre til nuværende og tidligere elever, tidligere elever, tidligere ansatte, eller andre personer, der alle kan stå inde for skolens formål og værdigrundlag, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn. Fælles for dem alle er, at støtter Blidstrup Efterskole, så skolen kan fortsætte med at ud-vikle og danne elever menneskeligt, fagligt og kreativt.

 

HVAD FÅR JEG UD AF MIT MEDLEMSSKAB?

Som medlem af skolekredsen har du mulighed for at stille op og vælge medlemmer til skolebestyrelsen, der sædvanligvis vælges på skolekredsens generalforsamling i april måned.
Derudover får du invitationer til relevante arrangementer og modtager i løbet af året en række nyhedsbreve fra skolen, som giver et lille indblik i, hvad der rør sig i hverdagen.

 

HVORDAN MELDER JEG MIG IND?

Du bliver medlem af skolekredsen, ved at sende en mail til

kontor@blidstrup.dk

Medlemskab koster bare 100 kr. om året.

 

ELEVSTÆVNE

Skolekredsen står sammen med skolen også bag elevstævnet, som finder sted den anden lørdag i september. Elevstævnet er for alle Blidstrup Efterskoles tidligere elever og medarbejdere. Arrangementet byder bl.a. på fejring af jubilarerne, hygge, gode grin og tid til en masse gensynsglæde og gode minder.

Elevstævne 2023 – Invitation