Vil du møde os og se skolen på en personlig rundvisning?

Indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig inden for de nærmeste dage

Mange tak for din interesse. Du hører fra os 😊

Kontakt os

PERSONALE

Herunder kan du få et overblik over Blidstrup Efterskoles medarbejdere, der alle har det til fælles, at de gerne vil dele efterskolelivet med dig og gøre dit år så godt som overhovedet muligt.

 

PERSONALE

Herunder kan du få et overblik over Blidstrup Efterskoles medarbejdere, der alle har det til fælles, at de gerne vil dele efterskolelivet med dig og gøre dit år så godt som overhovedet muligt.

 

Kristen Gubi Glintborg

forstander

Er efterskolens forstander. Han er uddannet lærer og har en kandidatgrad i pædagogisk sociologi. Han har lærer- og ledelseserfaring fra både folkeskole, friskole og efterskole, og er ham der sætter kursen og sikrer den røde tråd på efterskolen.
Kristen har boet i alle lande i det danske kongerige, er vild med frisk luft, en lang løbetur og er knivskarp i et køkken.

Camilla Gubi Glintborg

lærer

Uddannet lærer fra Aarhus lærerseminarium med linjefag i dansk, engelsk, historie og idræt.
Hun har undervist på både friskole og efterskole og har et stort bankende hjerte for Grønland, hvor tre år af lærerlivet er blevet levet.
Camilla har rejst verden rundt med sin rygsæk, er tosset med at stå på ski, og hjælper eleverne med at gøre sig tanker omkring fremtidig uddannelsesvej.

Gitte Bækhøj

sekretær

Har styr på ALT, der har med skolen at gøre. Hun ordner pengesager, også for eleverne, og så er det hende der ordner kopimaskinen når den er i stykker.
Gitte er uddannet kontorassistent, men også butiksekspedient, -derfra det store servicegen. Hun har arbejdet både i Matas, læderbutik og solgt sko. Desuden er hun en flittig kondiløber og har STORT kørekort til strikkepinde.

Anne Sophie Thomsen

lærer

Uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium med linjefagene matematik, samfundsfag, idræt og biologi.
AT er skolens Mors-guide og kender gud og hver mand på øen. Hun er aktiv foreningskvinde og træner både vokse og børn i gymnastik, og så har hun desuden malket køer i Australien. Hun står i spidsen for skolens fællesidræt og sammensætter de vildeste serier.

Dennis Deleuran

lærer

Udd. lærer fra Skive Seminarium. Uddannet gymnastiktinstruktør, klatreinstruktør, livredder, brandmand, soldat og sygehjælper.
Dennis har undervist et hav af idrætshold. Bl.a. DGI-aspiranthold- og juniorhold, samt efterskoler og div. foreningshold. Desuden har han selv gået på rep. holdet. Ud over idrætten er Dennis utrolig musikalsk, og har spillet i band i over 20 år.

Anne Lis Jespersen

faglig støttelærer

Uddannet lærer fra Nørre Nissum seminarium 1991. Anne Lis har næsten 30 års erfaring fra skoleverdenen hvor hun primært har arbejdet på friskoler og efterskoler
Sammen med sin mand bor hun her på øen, hvor hun bruger meget af sin fritid på den Puch Maxi, hun fik i sølvbryllupsgave af sin mand.

Peter Christian Guld

lærer

Uddannet lærer fra Aarhus Seminarium, kandidat i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet og DBU-fodboldtræner. Peter er optaget af at hjælpe mennesker med livets store og små sten og har arbejdet med alle aldre som bl.a. lærer, HR-konsulent og hjemmehjælper. Herudover kan Peter tale med alle og har mange interesser, hvorfor han både kan ses i skolens biograf, ved bordfodboldbordet, og på lærernes esports-hold mv.

Luisa Sørensen

lærer

Cand. Mag. I kommunikation, dansk og mediefag. Har arbejdet som kommunikationsmedarbejder for blandt andet Aalborg Karneval, som underviser på Hasseris gymnasium, og har spillet 1. divisionsfodbold. Luisa elsker at læse bøger, være kreativ, synge og løbe halvmaraton. Og så har hun rejst som backpacker i Australien i 4 måneder.

På barsel i skoleåret 20/21

line skibsted

pædagog

Uddannet pædagog fra Peter Sabroe i Århus med speciale i sundhed, krop og bevægelse og psykologi.Elsker friluftslivet og har taget instruktøruddannelsen til både kano, havkajak, mountainbike og telemarkski.
Line er en globetrotter, har rejst verden rundt og så er hun aktiv i det lokale foreningsliv, hvor hun både spiller håndbold og træner kvinder på sit fitnesshold.
Line er ansvarlig for vores ordblindeindsats, og har til mål at hjælpe den gruppe af elever godt videre, så de bliver gode til at bruge hjælpemidler og har gode strategier for at løse skrive og læseopgaver.

På barsel i skoleåret 20/21

Emil Lystrup

lærer

Har en kandidat i idræt fra Aalborg Universitet med speciale i fysisk træning og coaching, og så er han friluftsinstruktør fra Paul Petersens idrætsinstitut.
Emil er sportsfreak og har bl.a. arbejdet på skisportssted i Norge, spillet 2. division for Lindholm if, og har trænet et hav af DBU´s fodboldskoler for børn og unge.

Christopher Hübner

lærer

Læser pt. til lærer på Skive Seminarium. Tidligere har han været sælger og konstabel i militæret. Har bl.a. været udsendt til Afganisthan.
Christopher har undervist i e-sport i over 3 år på flere forskellige skoler og ungdomsklubber og været med til at skabe nye dygtige talenter i Danmark. Han har altid haft en stor passion for gaming, og har tidligere været topspiller i Half-Lift 1.

Rasmus Bunk

lærer

BA i tysk med tilvalg i engelsk fra Aarhus Universitet, hvor han også har undervist i teoretisk grammatik og fonetik. Derudover kører han motorcykel, spiller guitar og kan den amerikanske præsidentrække udenad. Han har boet i Berlin hvor han lavede en masse kaffe på en café. Han kan i øvrigt ikke fordrage kaffe.

Maja Lindgaard

ridelærer

Maja er vores faste ridelærer her på skolen. Hun har selv været elev på Blidstrup og haft sin egen hest med, så hun er lommekendt og dybt passioneret omkring livet i stalden.

Jonna Mark

skolens tante

Jonna er skolens tante og gør rent i krogene, får blomsterne til at leve og skaber hygge i hverdagen for os alle.
I sin fritid gør Jonna fuldstændig det samme som på arbejde; får alt til at vokse og være hyggeligt – og så forpasser hun ikke chancen for en dukkert i Limfjorden uanset årstid.

Hege Solhaug

køkkenleder

Uddannet kok fra Scandic Hotel, Fredriksstad i Norge.
Og som i jo nok nu har gættet er Hege nemlig Nordmand. Hun kom til Danmark i 2006 og fik arbejde her på skolen. I sin fritid bruger Hege meget tid på sin hest og driver desuden en skønhedsklinik hvor hun laver negle og øjenvipper.

På barsel i skoleåret 20/21

Karin Bukh

køkkenleder

“Mor-Karin”. Hun er hård men fair, og står altid klar med en skulder at græde ud ved, eller til at give et kram.
Karin er fabelagtig til at lave mad, at styre køkkeneleverne, og vist nok også til at spille golf. Dog ikke hvis man spørger hende selv, men har efter sigende et ganske udemærket handicap.

Stefan Lauridsen

pedelmedhjælper

Pedelmedhælper og en dem som har længst historie her på slottet. Stephan er omhyggelig med sit arbejde og har altid orden i tingene. Han er stille og rolig, men hvis du spørger ind til noget, der har med film at gøre, kan du ikke stoppe ham igen. Han ved alt om film og filmhistorie.

Mogens Mark

pedel

Uddannet landbrugsmaskinmekaniker og smed og har et ualmindelig lang cv inden for håndværksfagene. Mogens er vores udendørs pedel og underviser desuden på håndværkerlinjen i bygge- og anlægsmodulet, samt i motorlære. Mogens har hobbylandbrug og går til DM i pløjning.

Sanne Deleuran

pædagog

Uddannet pædagog med speciale indenfor skole og fritid, og har erfaring med bl.a. handicappede børn og unge og voksne i botilbud. Sanne har været aktiv gymnastik i mange år og er særlig glad for rytme og dans. Hun har været træner for et hav af gymnastikhold herunder bl.a. DGI´s juniorhold. Sanne står for den nyopstartede danse- og rytmelinje og underviser i fællesgymnastik og dansk.

Thomas Overgaard

Køkkenmedhjælper

Thomas er tidligere elev på skolen. Ja faktisk tredje generation med både mor og mormor før ham. Hans store passion er heste og gymnastik, så han er ofte behjælpelig i stalden og hallen. Han er instruktør og gymnast ved TGI hvor han træner juniormix, og går selv på Ungdomsholdet Thy.
Thomas blev HF student sidste sommer, og arbejder nu her som barselsvikar for Hege i køkkenet, vagt- og timelærer.

Ny pedel

pedel

Lige om lidt præsenterer vi vores nye pedel.

BESØG OS

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg og vi har ALTID åben for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir’ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

 

Besøg os…

BLIV ELEV

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg og vi har ALTID åben for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir’ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

 

Tilmeld…