PERSONALE

Herunder kan du få et overblik over Blidstrup Efterskoles dejlige medarbejdere, der alle brænder for dagligt at bridrage til den fælles Blidstrup-ånd.

 

PERSONALE

Herunder kan du få et overblik over Blidstrup Efterskoles dejlige medarbejdere, der alle brænder for dagligt at bridrage til den fælles Blidstrup-ånd.

 

Anne Sophie Thomsen

forstander

-Konstitueret forstander. Uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium med linjefagene matematik, samfundsfag, idræt og biologi.
AT er skolens Mors-guide og kender gud og hver mand på øen. Hun er aktiv foreningskvinde og træner både vokse og børn i gymnastik, og så har hun desuden malket køer i Australien.

Gitte Bækhøj

sekretær

Har styr på ALT, der har med skolen at gøre. Hun ordner pengesager, også for eleverne, og så er det hende der ordner kopimaskinen når den er i stykker.
Gitte er uddannet kontorassistent, men også butiksekspedient, -derfra det store servicegen. Hun har arbejdet både i Matas, læderbutik og solgt sko. Desuden er hun en flittig kondiløber og har STORT kørekort til strikkepinde.

Sanne Deleuran

pædagog

Uddannet pædagog med speciale indenfor skole og fritid, og har erfaring med bl.a. handicappede børn og unge og voksne i botilbud. Sanne har været aktiv gymnastik i mange år og er særlig glad for rytme og dans. Hun har været træner for et hav af gymnastikhold herunder bl.a. DGI´s juniorhold. Sanne står for den nyopstartede danse- og rytmelinje og underviser i fællesgymnastik og dansk.

Anne Lis Jespersen

faglig støttelærer

Uddannet lærer fra Nørre Nissum seminarium 1991. Anne Lis har næsten 30 års erfaring fra skoleverdenen hvor hun primært har arbejdet på friskoler og efterskoler
Sammen med sin mand bor hun her på øen, hvor hun bruger meget af sin fritid på den Puch Maxi, hun fik i sølvbryllupsgave af sin mand.

Iben Have

pr medarbejder

Hende som er med til at fortælle om alt hvad vi laver her på slottet. Hun ordner hjemmeside, de sociale medier, grafisk arbejde med brochurer osv. og sørger for at du kan følge med i livet på skolen.
Iben er uddannet multimediedesigner, og har altid dyrket det kreative. Hun har bl.a. arbejdet for Limfjordsteatret og haft hendes egen vintage/retro genbrugsbutik.

Laila Pedersen

ridelærer

Uddannet berider ved Stald BM i Lemvig 2016. Arbejder nu på Katrinelund hvor hun står for at uddanne springhestene og selvfølgelig som springunderviser her. Laila er passioneret springrytter gennem 25 år, og er som seneste bedrift udtaget til UVM, VM for ungheste i Zangersheide, Belgien hvor hun skal repræsentere Danmark for 5 års heste.

Hege Solhaug

køkkenleder

Uddannet kok fra Scandic Hotel, Fredriksstad i Norge.
Og som i jo nok nu har gættet er Hege nemlig Nordmand. Hun kom til Danmark i 2006 og fik arbejde her på skolen. I sin fritid bruger Hege meget tid på sin hest og driver desuden en skønhedsklinik hvor hun laver negle og øjenvipper.

Rikke Bisgaard

ridelærer

Rikke er passioneret rytter og har sin daglige gang på Katrinelund. Som ponyrytter red hun stævne på landsplan og har i mange år beskæftiget sig med grunduddannelse af ungheste. Hun er derfor en ørn til at læse din hest.

Luisa Sørensen

lærer

Cand. Mag. I kommunikation, dansk og mediefag. Har arbejdet som kommunikationsmedarbejder for blandt andet Aalborg Karneval, som underviser på Hasseris gymnasium, og har spillet 1. divisionsfodbold. Luisa elsker at læse bøger, være kreativ, synge og løbe halvmaraton. Og så har hun rejst som backpacker i Australien i 4 måneder.

Thorsten Thinggård

pedel

Uddannet tømrer og fungerer som vores indendørs pedel. Thorsten er en fantastisk håndværker med øje for detaljen. Der er ikke det snedker og tømrerarbejde han ikke kan lave. Desuden er Thorsten skolens omvandrende leksikon. Han ved simpelthen alt om alting.

Mogens Mark

pedel

Uddannet landbrugsmaskinmekaniker og smed og har et ualmindelig lang cv inden for håndværksfagene. Mogens er vores udendørs pedel og underviser desuden på håndværkerlinjen i bygge- og anlægsmodulet, samt i motorlære. Mogens har hobbylandbrug og går til DM i pløjning.

Kirsten Blåbjerg

Køkkenmedhjælper

Kirsten er en af skolens “ældste” medarbejdere i den forstand, at hun har været på stedet i næsten 20 år. Kirsten er ihærdig i køkkenet, er altid klar til at hjælpe og så laver hun verdens bedste dressing

Dennis Deleuran

lærer

Udd. lærer fra Skive Seminarium. Uddannet gymnastiktinstruktør, klatreinstruktør, livredder, brandmand, soldat og sygehjælper.
Dennis har undervist et hav af idrætshold. Bl.a. DGI-aspiranthold- og juniorhold, samt efterskoler og div. foreningshold. Desuden har han selv gået på rep. holdet. Ud over idrætten er Dennis utrolig musikalsk, og har spillet i band i over 20 år.

Karin Bukh

køkkenleder

“Mor-Karin”. Hun er hård men fair, og står altid klar med en skulder at græde ud ved, eller til at give et kram.
Karin er fabelagtig til at lave mad, at styre køkkeneleverne, og vist nok også til at spille golf. Dog ikke hvis man spørger hende selv, men har efter sigende et ganske udemærket handicap.

Helle Jørgensen

lærer

Uddannet lærer  fra Nørre Nissum Sem. med linjefagene engelsk og religion, samt gået på Haslev udvidede Højskole med springdance og musik som hovedfag.
Helle er nørkler med stort N, hækler og strikker, hun er klubleder i KFUM og KFUK, hun har været på et hav af interrails og kan derfor alle togtider i Europa.

Christopher Hübner

lærer

Læser pt. til lærer på Skive Seminarium. Tidligere har han været sælger og konstabel i militæret. Har bl.a. været udsendt til Afganisthan.
Christopher har undervist i e-sport i over 3 år på flere forskellige skoler og ungdomsklubber og været med til at skabe nye dygtige talenter i Danmark. Han har altid haft en stor passion for gaming, og har tidligere været topspiller i Half-Lift 1.

Mette

Køkkenmedhjælper

Mette er elev i køkkenet. Hun er ved at tage uddannelsen som ernæringsassistent, og er en dygtig og flittig medhjælper. Mette er ud over at være kreativ i køkkenet også utrolig kreativ med pen og papir

line skibsted

pædagog

Uddannet pædagog fra Peter Sabroe i Århus med speciale i sundhed, krop og bevægelse og psykologi.Elsker friluftslivet og har taget instruktøruddannelsen til både kano, havkajak, mountainbike og telemarkski.
Line er en globetrotter, har rejst verden rundt og så er hun aktiv i det lokale foreningsliv, hvor hun både spiller håndbold og træner kvinder på sit fitnesshold.

Emil Lystrup

lærer

Har en kandidat i idræt fra Aalborg Universitet med speciale i fysisk træning og coaching, og så er han friluftsinstruktør fra Paul Petersens idrætsinstitut.
Emil er sportsfreak med stort K og har bl.a. arbejdet på skisportssted i Norge, spillet 2. division for Lindholm if, og har trænet et hav af DBU´s fodboldskoler for børn og unge.

John Josefsen

lærer

Jæger, bådbygger og halv godsejer.
John er uddannet lærer fra Skive Sem, og har desuden en snedkeruddannelse med mange års erfaring.
Han er ivrig jæger, og kan skyde med både bue og pil, han bygger både og så har han opkøbt næsten alt jorden i Ørding.

Maja Lindgaard

ridelærer

Maja er vores faste ridelærer her på skolen. Hun har selv været elev på Blidstrup og haft sin egen hest med, så hun er lommekendt og dybt passioneret omkring livet i stalden.

Rasmus Bunk

lærer

BA i tysk med tilvalg i engelsk fra Aarhus Universitet, hvor han også har undervist i teoretisk grammatik og fonetik. Derudover kører han motorcykel, spiller guitar og kan den amerikanske præsidentrække udenad. Han har boet i Berlin hvor han lavede en masse kaffe på en café. Han kan i øvrigt ikke fordrage kaffe.

BESØG OS

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg og vi har ALTID åben for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir’ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

 

Besøg os…

BLIV ELEV

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg og vi har ALTID åben for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir’ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

 

Tilmeld…