PERSONALE

Herunder kan du få et overblik over Blidstrup Efterskoles medarbejdere, der alle har det til fælles, at de gerne vil dele efterskolelivet med dig og gøre dit år så godt som overhovedet muligt.

PERSONALE

Herunder kan du få et overblik over Blidstrup Efterskoles medarbejdere, der alle har det til fælles, at de gerne vil dele efterskolelivet med dig og gøre dit år så godt som overhovedet muligt.

Morten Ahle

forstander

Morten er uddannet lærer i 2015 og har siden arbejdet med efterskoleelever. I maj 2023 startede Morten som forstander hos os.
Han er altid klar på en konkurrence, kan spille lidt guitar og nyder generelt aktiviteter – især med en bold.

Emil Andresen

viceforstander

Har en kandidat i idræt fra Aalborg Universitet med speciale i fysisk træning og coaching, og så er han friluftsinstruktør fra Paul Petersens idrætsinstitut. Er ski-, kajak-, kano- og mountainbikeinstruktør.

Emil ved hvem der skal i køkken og gøre rent. Han elsker matematik, være udenfor og sport. Han har bl.a. arbejdet på skisportssted i Norge og spillet 2. division fodbold for Lindholm IF.

Gitte Bækhøj

sekretær

Gitte er uddannet kontorassistent på Morsø Gymnasium, men har også arbejdet i butik – der fra det store servicegen. Hun har arbejdet både i Matas, læderbutik og solgt sko. Men det er ved at være laaang tid siden, da hun har været her på BE i mere end 25 år.

Gitte har styr på mange ting, der har med skolen at gøre. Hun ordner pengesagerne, laver løn, står for elevadministrationen og alt muligt andet. Det er også hende der tager telefonen, når du ringer. Og så er det hende der ordner kopimaskinen når den er i stykker.

Fritiden bruges ofte i sommerhuset, hvor det bliver til mange gåture ved Vesterhavet. Gitte har stort kørekort til strikkepinde, som især børnebørnene nyder godt af.

Anne Lis Jespersen

lærer

Uddannet lærer fra Nr. Nissum seminarium i 1991 og har siden undervist på friskoler og efterskoler. Hun underviser i matematik.

I fritiden bruger hun tiden på at sy og tegne samt andre kreative projekter. I hendes garage finder man 3 Alfa Romeo’er og 2 Puch’er – og så alle hverdags-køretøjerne.

Anne Sophie Thomsen

lærer

Eller AT, som hun bedre er kendt som, er uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium og har efterhånden været på BE en menneskealder. Hun underviser i matematik og gymnastik og er desuden hende der styrer praktik i 10ERHVERV.
AT er oprindelig thybo, men med sine mange, mange år på Mors, kender hun efterhånden gud og hver mand på øen. I fritiden er hun bondekone hjemme på Nylund og er desuden engageret i Sydmors IF, hvor hun træner både voksne og børn i gymnastik.

Camilla Gubi Glintborg

lærer

Uddannet lærer fra Aarhus lærerseminarium med linjefag i dansk, engelsk, historie og idræt.
Hun har undervist på både friskole og efterskole og har et stort bankende hjerte for Grønland, hvor tre år af lærerlivet er blevet levet.
Camilla har rejst verden rundt med sin rygsæk, er tosset med at stå på ski, og hjælper eleverne med at gøre sig tanker omkring fremtidig uddannelsesvej.

Christopher Hübner

lærer

Læser pt. til lærer på Skive Seminarium. Tidligere har han været sælger og konstabel i militæret. Har bl.a. været udsendt til Afganisthan.
Christopher har undervist i e-sport på flere forskellige skoler og ungdomsklubber og været med til at skabe nye dygtige talenter i Danmark. Han har altid haft en stor passion for gaming, og har tidligere været topspiller i Half-Lift 1.

Julie Dahl

lærer

Er uddannet lærer i 2023 fra Aalborg læreruddannelse. Hun underviser i matematik, engelsk og fysik/kemi i 10. klasse samt naturfag i 9. klasse. Derudover er hun en del af gymnastikteamet som står for fælles- og pigegymnastik.
Julie er vild med gymnastik og er derfor også en del af instruktørteamet for TGI Juniormix 7.-9. klasse i Thisted. Derudover har hun boet i USA et år og bruger sin fritid på oplevelser, kreative projekter og endnu mere gymnastik.

Laura Nicolajsen

lærer

Laura er uddannet lærer i 2021 fra læreruddannelsen i Aarhus. Hun er klasselærer for 10ALMEN og underviser i dansk, samfundsfag, faglig fordybelse og verdensborger.

Laura elsker at stå på ski, og så går hun indimellem også på jagt. Hun siger aldrig nej til at blive udfordret i et brætspil, og tager også gerne kampen op på en fodboldbane.

Line Skibsted

lærer

Uddannet pædagog fra Peter Sabroe i Århus med speciale i sundhed, krop og bevægelse og psykologi. Elsker friluftslivet og har taget instruktøruddannelsen til både kano, havkajak, mountainbike og telemarkski.
Line er en globetrotter, har rejst verden rundt og så er hun aktiv i det lokale foreningsliv, hvor hun både spiller håndbold og træner kvinder på sit fitnesshold.
Line er ansvarlig for vores ordblindeindsats, og har til mål at hjælpe den gruppe af elever godt videre, så de bliver gode til at bruge hjælpemidler og har gode strategier for at løse skrive og læseopgaver.

Louise Riis

ridelærer

Louise underviser på skolens ridelinje.

Når hun ikke er på Blidstrup, driver hun sin egen stald med træning og salg af både spring- og dressurheste.
Louise er selv tidligere elev på Blidstrup i 2 år og bestræber sig nu på at give eleverne ligeså gode oplevelser, som hun selv havde, både med og uden hest på programmet.

Udover at være i hestestalden, er hun også vagt på skolen nogle aftener og weekender.

Maja Lindgaard

lærer

Maja er vores ridelinjeansvarlige her på skolen. Hun er uddannet inden for handel, har haft sin egen træningsstald, indtil Blidstrup overtog alt tiden.
Hun er uddannet aspirant og unghestetræner fra Dansk Islænderforening, har medicinhåndteringsbeviset og utallige andre kurser inden for hesteverdenen. Hun har adskillige års erfaring i både storheste/pony verden og islænder verden. Hendes fokus er hesten som helhed og er vildt passioneret og nørdet omkring hestene.

Maren Kjeldsen

lærer

Maren er uddannet fysioterapeut i 2021. Hun underviser nu i linjefaget Kreativt Design og dansk i 10. klasse. Maren har en kreativ hjerne og skiløb i blodet og er god at læne sig op af, når livet bliver lidt svært.

Sanne Deleuran

lærer

Sanne er uddannet pædagog med specialisering indenfor skole- og fritidspædagogik. Hun har arbejdet på en skole for unge og voksne med handicaps og på et bosted.

Hun har brugt utrolig mange timer på at spille fodbold og håndbold, men endnu flere på at lave gymnastik. Siden teenageårene har Sanne været gymnastiktræner på både børne- og ungdomshold. Desuden elsker hun at gå lange ture, især i regnvejr.

Sanne er klasselærer og dansklærer i vores 10ERHVERV og er ansvarlig for, at dem som er på dans- og rytmelinjen får en masse gode og sjove oplevelser.

Sofia Westergaard

lærer

Hun er uddannet lærer fra Skive lærerseminarium med linjefag i dansk, idræt og kristendom. Hun har erfaring fra både folkeskole og efterskole.
Sofia har en stor passion for ridesporten. Hun har de seneste mange år redet både nationale- og internationale stævner i ridebanespringning.
Sofia underviser både i boglige fag samt dressur og spring på ridelinjen.

Jonna Mark

skolens tante

Jonna er skolens tante og gør rent i krogene, får blomsterne til at leve og skaber hygge i hverdagen for os alle.
I sin fritid gør Jonna fuldstændig det samme som på arbejde; får alt til at vokse og være hyggeligt – og så forpasser hun ikke chancen for en dukkert i Limfjorden uanset årstid.

Hege Solhaug

køkkenleder

Uddannet kok fra Scandic Hotel, Fredriksstad i Norge.
Og som i jo nok nu har gættet er Hege nemlig Nordmand. Hun kom til Danmark i 2006 og fik arbejde her på skolen. I sin fritid bruger Hege meget tid på sin hest og driver desuden en skønhedsklinik hvor hun laver negle og øjenvipper.

Ninna Vestenbæk

køkkenmedarbejder

Ninna er uddannet ernæringsassistent og brænder for at lave god mad til eleverne. Hun er desuden god at snakke med og giver et dejligt klap på skulderen.

Malene Strøm Nørgaard

køkkenmedarbejder

Malene er uddannet ernæringsassistent og har stor passion for at lave indbydende og lækker mad. Hun er altid smilende og kan bage de lækreste kager. I fritiden bruger Malene også meget tid på madlavning og derfor deler hun også hendes passion med alle på instagram ‘Malenes_madunivers’.

Malene er desuden en ægte Morsingbo og har sammen med kæresten en lille dejlig dreng.

Stefan Lauridsen

pedelmedhjælper

Pedelmedhælper og en dem som har længst historie her på slottet. Stephan er omhyggelig med sit arbejde og har altid orden i tingene. Han er stille og rolig, men hvis du spørger ind til noget, der har med film at gøre, kan du ikke stoppe ham igen. Han ved alt om film og filmhistorie.

Christian Ubbesen

pedel

Christian er uddannet kleinsmed og underviser i motorlærer og håndværk.
Han er selv gammel Blidstrup-elev i årene 06-07 og 07-08.
I sin fritid nyder han at være meget aktiv og bruger meget tid på BMX, MTB, løb, rulleskøjter mm.

Christian elsker at rode med gamle maskiner, knallerter, traktorer med mm. Han er en altmuligmand, der også har kendskab til heste.

 

Thomas Yde

pedel

Thomas er uddannet tømrer, og har tidligere arbejdet som faglærer i tømmerfaget og som sælger på en trælast. Han er et konkurrencemenneske og elsker det aktive liv, og går op i både cykling, fodbold, badminton, skiløb og håndbold. Thomas har desuden en fortid som håndboldspiller på topplan. Thomas har en stor passion for jagt og fiskeri, og er altid klar på en snak om stort og småt. Og spørger du ham selv, er han Lucky Luke på en skydebane.

BESØG OS

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg og vi har ALTID åben for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir’ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

 

Besøg os…

BLIV ELEV

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg og vi har ALTID åben for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir’ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

 

Tilmeld…